VÍVID INSÒLIT, MAPPING ITINERANT DE LA RUTA DEL VI DO EMPORDÀ: SI TU NO POTS ANAR A L’EMPORDÀ, L’EMPORDÀ VE A TU

Aquest any, tenint en compte la insòlita situació que estem vivint, el Vívid es llancça a la carretera! Ens desplaçarem per diferents poblacions catalanes per acostar-te un bocí de l’Empordà en aquest Vívid Insòlit, el mapping itinerant de la Ruta del Vi DO Empordà.

Aquesta experiència de mapping immersiu et transportarà directament a la Ruta del Vi DO Empordà sense moure’t de la teva comarca i respectant tots els protocols sanitaris. Gaudeix amb els cinc sentits de:

Mapping interactiu que podràs activar amb els peus (20 minuts de durada), que et transportarà a la música, les olors i els sabors de la Ruta del Vi DO Empordà i fins i tot podràs sentir la tramuntana!

– Espai exclusivament per a tu i la teva bombolla. Pots reservar una sessió i et garantim que l’utilitzaràs només amb la teva parella, família o amics, amb un màxim de 4 persones.

– Podràs tastar dos magnífics vins de l’Empordà.

El fil conductor d’aquest mapping són les històries i anècdotes dels protagonistes de la Ruta del Vi DO Empordà, tots aquells rostres que estan amagats darrera les ampolles de vi que destapem. Un retrat intimista de la vida que porten els viticultors que t’aproparà al món del vi i de l’enoturisme des de moltes òptiques diferents.