RUTA DEL VI D.O. EMPORDÀ

La Ruta del Vi D.O. Empordà és una agrupació d’entitats i empreses liderada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona amb l’objectiu de promocionar l’enoturisme a la Costa Brava. En ella col·laboren el Consell Regulador de la D.O. Empordà, el sector turístic de les comarques de l’Alt i el Baix Empordà (cellers, restaurants, hotels, empreses d’activitats, de tractaments de vinoteràpia, serveis de transport, etc.), consells comarcals ajuntaments i oficines de turisme. www.rutadelvidoemporda.org

Per a consultes sobre la ruta del vi o qualsevol activitat o qüestió relacionada amb enoturisme al territori aquí us deixem les diferents vies de contacte.

+34 972 20 84 01

 

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.

Please wait...