VÍVID, VIU EL MES DE L'ENOTURISME A LA COSTA BRAVA

El 2020 ens vam quedar sense VÍVID, però aquest any sí!

El VÍVID ofereix, durant el mes d’abril i el primer cap de setmana del mes de maig, una selecció de les propostes enoturístiques més singulars que es poden viure a la Costa Brava.

En la seva setena edició, l’esdeveniment proposa una seixantena d’activitats enoturístiques que transformaran l’Alt i el Baix Empordà en l’epicentre de l’enoturisme de Catalunya. Sempre seguint tots els protocols sanitaris, majoritàriament a l’aire lliure i amb aforaments reduïts. Algunes de les activitats seran en format virtual perquè tothom pugui gaudir del món del vi des de casa.

La iniciativa promocional impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona rep el suport i la participació del Consell Regulador de la DO Empordà, cellers de la DO Empordà, ajuntaments i empreses turístiques del territori així com del centenar de socis que integren el Club de màrqueting de la Ruta del Vi DO Empordà.

Vine i viu el VÍVID, el mes de l’enoturisme a la Costa Brava.

FESTIVALS ANTERIORS

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ I DE VISITANTS EN LA PRIMERA EDICIÓ DEL FESTIVAL DEL VI, VÍVID

La primera edició del Festival del Vi, Vívid, que proposava 55 activitats i promocions als visitants procedents majoritàriament de les demarcacions de Girona, Barcelona i França durant el mes d’abril, va finalitzar amb èxit de participació, ja que va registrar un total de 3.040 assistents.

Els empresaris i entitats organitzadores de les activitats, i els membres del club de la Ruta del Vi de la DO Empordà van valorar com a molt satisfactòria la iniciativa impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, amb el suport i la participació del Consell Regulador de la DO Empordà, cellers de la DO Empordà, ajuntaments i empreses turístiques del territori.