VÍVID, VIU EL MES DE L'ENOTURISME A LA COSTA BRAVA

El VÍVID ofereix, durant el mes d’abril, una selecció de les propostes enoturístiques més singulars que es poden viure a la Costa Brava.

En la seva vuitena edició, l’esdeveniment proposa una  setantena d’activitats enoturístiques que transformaran l’Alt i el Baix Empordà en l’epicentre de l’enoturisme de Catalunya. Esmorzars de forquilla entre vinyes, tastos en espais singulars com monestirs i fortificacions, rutes maridades entre vinyes i una plantada popular de ceps, entre les propostes destacades d’aquesta edició.

La iniciativa promocional impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona rep el suport i la participació del Consell Regulador de la DO Empordà, cellers de la DO Empordà, ajuntaments i empreses turístiques del territori així com del centenar de socis que integren el Club de màrqueting de la Ruta del Vi DO Empordà.

Vine i viu el VÍVID, el mes de l’enoturisme a la Costa Brava.

FESTIVALS ANTERIORS

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ I DE VISITANTS EN LA PRIMERA EDICIÓ DEL FESTIVAL DEL VI, VÍVID

La primera edició del Festival del Vi, Vívid, que proposava 55 activitats i promocions als visitants procedents majoritàriament de les demarcacions de Girona, Barcelona i França durant el mes d’abril, va finalitzar amb èxit de participació, ja que va registrar un total de 3.040 assistents.

Els empresaris i entitats organitzadores de les activitats, i els membres del club de la Ruta del Vi de la DO Empordà van valorar com a molt satisfactòria la iniciativa impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, amb el suport i la participació del Consell Regulador de la DO Empordà, cellers de la DO Empordà, ajuntaments i empreses turístiques del territori.