NIT A L'HOSTAL CAN XICU + ESCENES ENTRE VINYES A CAPMANY
El pack inclou una nit per a dues persones a Hostal Can Xicu (a escollir entre la nit del 13/04 o del 14/04) i dues entrades per l’activitat Escenes entre Vinyes a Capmany amb Píndoles (14/04).

Us proposem una activitat única i original que us permetrà veure tres obres de microteatre diferents, d’una durada de quinze minuts cadascuna, a diversos espais dels cellers Vinyes d’Olivardots, Pere Guardiola i Oliveda.

S’hi representaran:

Happy Birthday Jamie Love. Un cor trencat. Una decisió dràstica, sense retorn. Una trucada inesperada: Sleep Quiet Assegurances. Un retrobament fora de tota regla. Mai menyspreïs la trucada d’un centre d’atenció telefònica…

La Gloriosa Conquesta del Pol Sud. Sir Otto Hans, membre de la Reial Força Naval Köldava, relata la més increïble de les seves aventures arreu del planeta. Un relat colossal que els simples mortals no som capaços d’arribar a imaginar. La lluita de les nacions per la conquesta dels territoris remots, l’última frontera, la icona nacional, els pobles fent pinya a l’entorn de la Pàtria, Nosaltres contra ells, els dolents, els enemics.

Rodeo Road. Estiu de 1943. Chadds Ford, Pennsylvania. Lucille i Martin esperen en un bosc prop d’una granja. Com àngels anunciadors, són els portadors d’una notícia molt important; però els àngels ni de lluny tenen tants dubtes. Una de les obres més icòniques del pintor Andrew Wyeth cobra vida en aquest retrat del cor dels Estats Units durant la Segona Guerra Mundial.

Després de cada una de les tres funcions, gaudireu del tast d’un vi de cadascun dels cellers participants.

*El punt de trobada és l’Agrobodega El Parral.
*Es recomana dur calçat còmode ja que el desplaçament entre els cellers es fa a peu.

Amb la col·laboració de Vinyes d’Olivardots, Pere Guardiola, Oliveda i Ajuntament de Figueres.

null

Detalls

Iniciarabril 13, 201812:00 pm
Fiabril 15, 201812:00 pm
Preu
130€
Punt de trobadaHostal Can Xicu (Capmany)
null

Organitza

Organitzador
Telèfon
629367406 / 972549236
Email
info@momentsrurals.com
null

Dies que es fa l'acte

null

Lloc

Adreça
Carrer del Fort, 12
Població
Capmany
Província
Girona
Codi postal
17750
null

Informació

Telèfon
629 36 74 06 / 972 54 92 36
Email
info@hostalcanxicu.com
Web
Can Xicu